søndag 13. mai 2007

Litt av et hundeliv


Minstejenta og jeg er på besøk hos den driftige svigersøstra mi i Steinkjer. Hun studerer på tredje året og er her alene med to unga og fire(!) hunder. Idag har hun dratt oss med på jakthundkurs ved ei skihytte i nærheta av Verdal. Hundematmor har nå hatt ei lang økt m hundedressur, jeg har lest og vært på trimtur i skogen, og ungene har sprunget helt til Afrika og tilbake, via Sverige!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei! Tusen takk for besøket,synd æ va så opptatt.. Lillebror blir så trist når alle som han e glad i bestandig må reise når dæm har vært på besøk... Ondt i hjertet får han, sier han..Ja, hundekurs tar jammen tid..;) En tur til Afrika rekker man visst fint...:) Artig at du blogger, skal titte innom her igjen!:)

Anonym sa...

Har forresten ingen mobil.. Den ramla i vaskebøtta... så om du sender sms og ikke får svar så e det fordi den har tatt kvelden...:(

Laura sa...

Hei! Æ har ikke kommentert her, fordi æ bruk å få mail når det legges inn kommentara, men det får æ visst ikke lenger. Må sjekke innstillingan. Ja, det gjorde inntrykk på oss med en trist liten gutt. Det va ihvertfall utrulig morsomt å se korsen dokker har det, og så sees vi i løpet av sommerferien:-)